Bine ati venit intr-o noua lume! hot

Bine ati venit intr-o noua lume!

 slide1-rame

Va multumim ca ne-ati ales, ca ati optat pentru site-ul nostru!

Suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism in domeniul inramarilor.

Dorim sa aducem in casele si spatiul de lucru al clientilor nostri frumusete, echilibru si armonie prin alegerea unei rame adecvate, prin realizarea de inramari cu bun-gust si profesionalism.

Oferta noastra este variata atat in ceea ce priveste modele de rame, cat si produsele si serviciile pe care le oferim, tocmai datorita faptului ca ne bazam pe o vasta experienta in domeniul handmade-ului si al artizanatului.

Stim ce inseamna sa creezi arta, sa te bazezi pe inspiratie si creativitate, tinand cont si de preferintele clientului dornic de un rezultat pe masura asteptarilor sale.

Experienta de peste 25 ani dobandita in lucrat goblen, denumit si “pictura cu acul” ne-a permis sa cunoastem in detaliu munca asidua si perfectionista  in ceea ce priveste lucrul manual si aprecierea artei la adevarata ei valoare.

Membrii echipei noastre sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata.

In atelierele noastre ( de sculptura, de lucrat bijuterii, de textile, etc. ) ne uneste pasiunea pentru handmade, calitate dar si competivitatea  pentru a castiga aprecierea si satisfactia clientilor nostri.

Suntem deschisi la tot ce inseamna nou, insa apreciem mult si clasicul- care este vesnic in trenduri, suntem receptivi la dorintele clientilor, dorim sa ne autodepasim si sa raspundem cu brio oricarei incercari, pe care o luam ca pe o provocare!

 

       

About The Author

Leave A Comment

Categorii

 

Etichete

 

Recent Posts

 
Bine ati venit intr-o noua lume!
Va multumim ca ne-ati ales, ca ati optat pentru site-ul nostru!

Comentarii recente

 

  Despre noi

   

  Suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism in domeniul inramarilor..

  Membrii echipei noastre sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata.

  Informatii contact

   

  Ne puteti contacta oricand prin telefon, e-mail sau va asteptam la sediul nostru.

  Telefon:    0745.047.410
  Telefon:    0747.206.376
  Email:     office@topgoblen.ro
  Adresa: Galerie - Bulevardul Unirii nr.2, Bacau, Romania /
  Magazin - Str. Vasile Alecsandri nr.39, Bacau, Romania

  Socializare