Termeni si conditii de utilizare

 

 

Termeni si conditii

 

In continuare sunt prezentate conditiile in care SARA GOOD ART SRL  cu sediul in Loc. Margineni, jud. Bacau, punct de lucru în str. Vasile Alecsandri nr. 39 permite utilizarea acestui site.

1. Definitii

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
– Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
– Serviciu – furnizarea catre Utilizator a accesului la date si informatii transmise de SARA GOOD ART SRL  prin internet, prin intermediul site-ului www.inramari-profesionale.ro

2. Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
–  ca nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului www.inramari-profesionale.ro;
– ca nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile SARA GOOD ART SRL  pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator sau este in orice alt mod ilegal;
Conform Legii nr. 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare privind Drepturile de autor si drepturile conexe, toate produsele noastre, precum si imaginile si textele de pe acest site reprezinta proprietatea Top Goblen. Copierea/reproducerea, multiplicarea, modificarea sau publicarea acestora este interzisa fara acordul scris al Top Goblen, indiferent de scop.

3.Modificari

 Modificari ale conditiilor –   pot fi modificate prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor putea fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.inramari-profesionale.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web

4. Efectuarea comenzilor

Comenzile se pot efectua direct de pe site sau telefonic. Pentru detalii va rugam sa accesati pagina „Cum comand”. Comenzile sunt procesate in ordinea primirii lor. Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele neserioase sau care au un limbaj si comportament necivilizat.

  1. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face in mod implicit prin serviciul Posta Romana. Daca doriti livrarea prin curier, va rugam sa ne comunicati acest lucru. Contravaloarea livrarii comenzii se va adauga la pretul kiturilor de goblen comandate si se va achita de catre client. Pentru comenzi mai mari de 400 RON, transportul prin posta va fi gratuit. Mentionam ca aceasta oferta nu se va mai aplica in cazul in care va fi achizitionat cel putin un produs care este deja la promotie.

  1. Plata comenzilor

Plata comenzilor se face in sistem ramburs prin Posta Romana sau prin curier. In momentul ridicarii coletului veti achita valoarea produselor comandate conform tarifelor afisate pe site, la care se adauga taxele postalesau de curier si de ambalare aferente (aprox 13- 19 lei).

In situatia in care dumneavoastra figurati in evidentele noastre cu un colet neridicat si doriti sa faceti o noua comanda, aceasta se va onora numai cu plata in avans.

Pentru livrarile in afara teritorului Romaniei, plata se face in avans prin transfer bancar.

  1. Politica de returnare

Returnarea produselor se face conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51/2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In cazul in care, din diverse motive, doriti sa returnati un produs, puteti face acest lucru numai cu notificarea prealabila, in scris la adresa noastra de e-mail office@inramar-profesionale.ro, in decurs de maxim 10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Numai solicitarile efectuate in scris se vor lua in considerare.

Un produs se poate returna numai in ambalajul original, in stare buna (fara zgarieturi, lovituri, rupturi, pete etc.) si cu toate elementele componente incluse. Returnarea de catre SARA GOOD ART SRL a contravalorii comenzii catre client se face numai in aceste conditii. Costurile privind returnarea coletului vor fi suportate de catre client.

  1. Date cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SARA GOOD ART SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopurile colectării și prelucrării datelor de către SARA GOOD ART SRL sunt:

– transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plăți din partea SARA GOOD ART SRL față de persoana dumneavoastra;

– efectuarea de statistici interne, fără alte obligații sau plăți din partea SARA GOOD ART SRL față de persoana dumneavoastra;

– organizarea de concursuri și campanii publicitare cu premii;

– comerț cu amănuntul prin corespondentă (inclusiv comerț electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clienții săi, emiterea și comunicarea facturilor.

Datele dvs. sunt destinate utilizării de către SARA GOOD ART SRL în scopurile menționate mai sus și nu vor fi dezvăluite terților. Prin bifarea căsuței „Abonează-te la newsletter”, persoană vizată își da acordul să primească oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing prin e-mail de la SARA GOOD ART SRL În cazul în care persoana vizată nu dorește să primească oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing prin e-mail de la SARA GOOD ART SRL  nu va bifa căsuța „Abonează-te la newsletter”.

SARA GOOD ART SRL garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul menționat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art 14); dreptul la opoziție (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresă justiției (art 18).Totodată, aveți dreptul să va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteți adresă cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la sediul SARA GOOD ART SRL. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Utilizatorul este de acord cu dreptul SARA GOOD ART SRL  de a prelucra datele dumnevoastra (nume, adresa), dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.

  1. Jurisdicție

Toate vânzările firmei SARA GOOD ART SRL  sunt considerate ca având loc la sediul firmei, care constituie și locul unde obligația a luat naștere sau aceea a locului plății.

Orice litigiu apărut între clienți și Utilizatorl cu privire la dreptul ca SARA GOOD ART SRL  sa prelucreze datele dumnevoastra (nume, adresa), dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit să soluționeze litigiul pe cale amiabilă, acesta se va soluționa de către instanțele judecătorești competențe.

Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

Din blog

 
Va multumim ca ne-ati ales, ca ati optat pentru site-ul nostru!

Despre noi

 

Suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism in domeniul inramarilor..

Membrii echipei noastre sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata.

Informatii contact

 

Ne puteti contacta oricand prin telefon, e-mail sau va asteptam la sediul nostru.

Telefon:    0745.047.410
Telefon:    0747.206.376
Email:     office@topgoblen.ro
Adresa: Galerie - Bulevardul Unirii nr.2, Bacau, Romania /
Magazin - Str. Vasile Alecsandri nr.39, Bacau, Romania

Socializare