sara

Suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism in domeniul inramarilor.

Dorim sa aducem in casele si spatiul de lucru al clientilor nostri frumusete, echilibru si armonie prin alegerea unei rame adecvate, prin realizarea de inramari cu bun-gust si profesionalism.

Oferta noastra este variata atat in ceea ce priveste modele de rame, cat si produsele si serviciile pe care le oferim, tocmai datorita faptului ca ne bazam pe o vasta experienta in domeniul handmade-ului si al artizanatului.

Stim ce inseamna sa creezi arta, sa te bazezi pe inspiratie si creativitate, tinand cont si de preferintele clientului dornic de un rezultat pe masura asteptarilor sale.

Experienta de peste 25 ani dobandita in lucrat goblen, denumit si “pictura cu acul” ne-a permis sa cunoastem in detaliu munca asidua si perfectionista  in ceea ce priveste lucrul manual si aprecierea artei la adevarata ei valoare.

Membrii echipei noastre sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata.

In atelierele noastre ( de sculptura, de lucrat bijuterii, de textile, etc. ) ne uneste pasiunea pentru handmade, calitate dar si competivitatea  pentru a castiga aprecierea si satisfactia clientilor nostri.

Suntem deschisi la tot ce inseamna nou, insa apreciem mult si clasicul- care este vesnic in trenduri, suntem receptivi la dorintele clientilor, dorim sa ne autodepasim si sa raspundem cu brio oricarei incercari, pe care o luam ca pe o provocare!

Din blog

 
Va multumim ca ne-ati ales, ca ati optat pentru site-ul nostru!

Despre noi

 

Suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism in domeniul inramarilor..

Membrii echipei noastre sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata.

Informatii contact

 

Ne puteti contacta oricand prin telefon, e-mail sau va asteptam la sediul nostru.

Telefon:    0745.047.410
Telefon:    0747.206.376
Email:     office@topgoblen.ro
Adresa: Galerie - Bulevardul Unirii nr.2, Bacau, Romania /
Magazin - Str. Vasile Alecsandri nr.39, Bacau, Romania

Socializare