Inramari

INRAMARI PROFESIONALE

Centrul nostru asigură servicii profesionale pentru înrămări : picturi, goblenuri, fotografii, icoane, textile, cadouri, hărți, print-uri, tapeturi, oglinzi,etc.

Ținem mereu cont de dorințele și preferințele clienților noștri, cărora le acordăm consultanță specializată în alegerea ramei potrivite.

Gama variată de modele de rame, raportul avantajos preț-calitate, dar și rigurozitatea pe care o dovedim în ceea ce privește înrămările ne poate clasa printre primele alegeri ale dumneavoastră.

Credem că o rama bine aleasă poate schimba complet design-ul interior al casei dumneavoastră și atmosfera spațiului de lucru, tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți încredere în noi, să vă bazați pe experiența noastră profesională și să optați pentru o schimbare în viața dumneavoastră.

PRINTURI DE CALITATE SUPERIOARA

Oferim print-uri de calitate superioară la prețuri avantajoase pe următoarele suporturi:

  • canvas(pânză)
  • carton
  • tapet
Printuri
Lucrari in lemn

LUCRARI IN LEMN

În atelierul nostru de sculptură confecționăm manual după planuri originale obiecte decorative din lemn (cutii de bijuterii, trăsuri cu cai, ceasuri de birou, ceasuri de perete, etc) folosind esențe de lemn deosebite (prun, păr, nuc, tuia) de cea mai bună calitate.

Menționăm că lucrăm la comandă orice alte modele sugerate de dumneavoastră.

GOBLENURI LA COMANDA

Dispunem de o galerie variată de goblenuri lucrate(peste 50 de goblenuri) însă lucrăm și la comandă goblenuri variate ca tematică și dimensiuni, cusute cu migală și pasiune de profesioniști cu îndelungată experiență în pictura cu acul.

Pentru a accesa secțiunea dedicată goblenului vă rugăm vizitați celălalt site al nostru : www.topgoblen.ro.

Goblenuri la comanda

Despre noi

 

Suntem o echipa dinamica, hotarata sa inoveze prin calitate si profesionalism in domeniul inramarilor..

Membrii echipei noastre sunt persoane motivate si pasionate, deopotriva tineri, dar si persoane cu o experienta profesionala indelungata.

Informatii contact

 

Ne puteti contacta oricand prin telefon, e-mail sau va asteptam la sediul nostru.

Telefon:    0745.047.410
Telefon:    0747.206.376
Email:     office@topgoblen.ro
Adresa: Galerie - Bulevardul Unirii nr.2, Bacau, Romania /
Magazin - Str. Vasile Alecsandri nr.39, Bacau, Romania

Socializare